Ratings

Customer ratings for Blue Selätin®

Blue Selätin®
59.90

Selätin® 40 cm

Max 110 kg

Steel ball bearing with 32 balls

 

 

Get your back on track and weight under control!

Selätin® is an exercise gear to train rotational movement while standing or seated.

Movements are powered by body core muscles.

Products are followed by training manual.

 

Movingly good Selätin® training at home. 

In stock
can be shipped within 3-5 days


Have you already had experiences with this product?

We are interested in your opinion! Tell other customers about your experiences and rate this product.
Name
Publicly visible
 
Email *
Is not published

Points *
Assign points.
 
How do you rate this product? *
 
Your experiences with this product
 
How detailed is your rating?

Important information
Your review will only be published here, and helps us to improve the quality of items we offer.
You must not use the review function to publish content that is commercial, political, pornographic, obscene, criminal, libellous or that is otherwise illegal in nature. Copying opinions that have already been published elsewhere is forbidden by law. We reserve the right not to publish reviews. You are entitled to view and correct the data collected about you and to object to it being processed. Please note our information under Privacy policy.
* Required fields
Number of ratings: 38
Average rating: 4.5
hyvä, helppo, tehokas (koti)treenauslaite
from Tiina Hookana on 17/09/2019
Tuotteena selätin on erinomainen minulle MS-tautiselle, koska saan samalla treenauksella harjoitettua tasapainoa, keskivartalon eri lihaksia sekä myös jalkavoimia. Kaiken kukkuraksi ampiaisvyötäröni pysyy kurissa. Olen jäänyt tuotteeseen ihan koukkuun.

MOITTEENA on kuitenkin sanottava, että nyt tilaamani on jo kolmas. Selätin ei nimittäin pysy kauan aikaa liukkaasti liikuvana. Se muuttuu tahmeaksi ja lopulta sitä on mahdoton käyttää. Kerran se on jo avattu ja puhdistettu, ja myös rasvattu, mutta senkään jälkeen se ei enää kauan toimi.

Ensimmäinen selättimeni oli marketista ostettu. Olin hyvin pettynyt, kun "aito" teidän selätin ei ole sen kummempi! Voisitteko tehdä asialle jotain?
Erinomainen väline
from Micce on 22/08/2019
Meidän perheessämme Selättimiä on ollut vuosien varrella n. 20 kpl. tai enemmän. Tällä hetkellä on käytössä 3 kpl. joista kaksi 40 cm. ja yksi isompi.
Meillä oli aikoinaan molemmilla selkäongelmia ja Fyssari suositteli kokeilemaan Selätintä. Selkävaivat hävisivät eikä ole juurikaan sen jälkeen vaivanneet. Aika vaivattomasti hoidettu. Toki pitää muistaa, että kaikkiin selkävaivoihin Selätin ei välttämättä tepsi, kannattaa aina konsultoida ammattilaisia jos on epävarma.
Hyvä, helppo ja tehokas. Voi pitää esillä ja hypätä helposti "kyytille" päivittäin ja aamuin-illoin!
from Anonymous on 05/03/2017
Mukava hypätä selättimen kyytille milloinka vain. Pidän aina tupakeittiön välimaastossa ja n.3-10 min kerralla selättelen välillä myös pienten käsipainojen kanssa (välillä isompienkin), joka onkin erittäin tehokas. Allit ja jenkkakahvatkin saa kyytiä, myös selkä pysynyt kunnossa ja reisissäkin tuntuu, sekä vatsan seutu pienentynyt! Oli hyvä ostos! En kadu tilausta! Suosittelen käyttämään jos on unohtunut johonkin tai hankkimaan jos ei vielä ole hankittu!
Toimiva tuote
from Anonymous on 12/08/2016
Alaselän jäykkyys vähentynyt, helppo treeni
Erittäin hyvä
from Anonymous on 08/06/2016
On paha issias ja selättimen oston jälkeen ja käyttämällä sitä on issias hellittänyt ! Käytän joka päivä n. 3 - 5 min. Suosittelen selättimen käyttöä kaikille !
hieno keksintö, venytykset osuu kohilleen!!!!
from Anonymous on 04/10/2015
Selkävaivaiselle oiva apu :)
monipuolinen
from Anonymous on 02/10/2015
Hyvältä tuntuu monipuolinen
OK. tuote.
from Anonymous on 30/09/2015
Olen käyttänyt, mutta jos iskiashermot ovat kipeät niin silloin ei tunnu treenaminen kovin hyvältä; on tehtävä silloin venytyksiä muullatavoin. Silti aion jatkaa vahvistaakseni selkälihaksia, on helppo käyttää kun se on päivittäin silmienedessä, niin tulee käytettyä useammin!
Olin vähän pettynyt, luulin että sininen on raskaampi, ostin vävylle vuosi sitten ja se oli aivan erilainen, sitä sai kunnolla työstää mutta tämä oli taas samanlainen kuin tuo aniliininpunainen.
from Anonymous on 30/09/2015
Toimii :)
from Anonymous on 30/09/2015
Loistava
from Anonymous on 30/09/2015
Alaselän kivut vähentyneet. Teen aamuin illoin ka kun on telkkarin edessä voi samalla katsoa sitä. Hyvä ostos.
On tehokas
from Anonymous on 29/09/2015
Tulee käytettyä, kun on lattialla aina valmiina eikä vie paljon tilaa.
TOIMII!!!!
from Anonymous on 29/09/2015
Sain toisen lapseni n vuosi sitten ja tulee istuttua paljon lattialla ja alaselkä oli tosi kipeä. Pienen lapsen Äitinä osaa arvostaa terveyttä ja hyvää oloa jota Selätin minulle on tuonut. Lähes kaikki kivut ovat poissa ja minun ei tarvitse enää varoa lattialta ylösnousemista enää niin paljoa kuin aiemmin. Olen käyttänyt Selätintä lähes päivittäin 15 minuuttia reilun kuukauden. En antaisi Selätintä pois enää mistään hinnasta!!! =)
Erinomainen
from Anonymous on 29/09/2015
Olen harrastanut zumbaa ja jumppaa missä tulee paljon kiertoliikkeitä tunnin aikana. En pystynyt jatkamaan harrastusta, koska selkä tuli kipeäksi tunnin jälkeen. Epäilin pitkään mahtaako Selätin sopia minulle juuri kiertoliikkeiden vuoksi, mutta nähtyäni erikoistarjouksen Facebookissa tartuin heti toimeen ja tilasin oman Selättimen. Aloitin varovasti muutaman minuutin venyttelyillä ja rauhallisilla kierroilla ja kuuntelin selän vointia viikon ajan. Uskalsin lisätä 'selätysaikaa' ja 'selättää' pidempään ja olen huomannut liikkuvuuden ja voimieni kasvavan! Yllätyin iloisesti, että selkäni kestää Selättimellä selättämistä! Nyt olen kolme viikkoa aamuin illoin selättänyt 10-15 minuuttia ja tehnyt useita eri liikeittä! Selättämisestä on tullut uusi aamu ja iltatoimi, ellei elämän tapani! Kiitos Selätin!
Erinomainen myös liikuntavammaiselle
from Anonymous on 27/09/2015
Ostin Selättimen.Olen todennut sen huippu hyväksi tuotteeksi. Olen liikuntavammainen, mutta pystyn tekemään Selättimellä tehokkaita kiertoliikkeitä tukea vasten. Nostaa nopeasti hien pintaan ja mikä parasta laukaisee alaraajojen spastisuutta.Jalkojen lisäksi hartia, niska ja alaselkä kiittää.
Tehokas
from Anonymous on 29/05/2015
Pitää selän kunnossa
Upea apu kipuihin.
from Anonymous on 21/04/2015
Olen vasta selättimen käytön alkutaipaleella, mutta jo tunnen sen auttavan selkäongelmissani. Hienoa!
Kätevä
from Anonymous on 24/02/2015
Pieni kätevä ja hyödyllinen laite. Erityisesti kun on jäykkä selkä niin herättää selän kun muistaa tehdä päivittäin, itse teen aamuin illoin.
Hauska ja helppo
from Anonymous on 23/02/2015
Mukava treenata emmerdaleta katsellessa, huomaamatta tulee 20 min täyteen. Alussa tuli selkä vähän kipeäksi mutta kipu hävisi ajan myötä! Toimii!!!
Mainio vempain!
from Anonymous on 12/02/2015
Itselläni on ongelmia selän kanssa (skoljoosi). Selätin on auttanut ongelmaan. Sen päälle nousemista eri tarvitse pelätä. Siinä on suora pohja, joten laite ei keiku. se ei siinä mielessä ole tasapainoilulaite, kuten jotkut pelkäävät. Voit itse säädellä liikkeen voimakkuutta ja tehostaa vaikutusta käsipainoilla.
Vaikuttaa oikein toimivalta
from Anonymous on 17/12/2014
En ole vielä mitään sen kummempaa treeniä sillä tehnyt, mutta joka päivä jonkun verran: availen lähinnä selkää ja aamulla sillä saa myös veren kiertämään. Selätin on meillä keskellä olohuonetta, joten siinä pyörähtelee useampikin henkilö minun lisäkseni. Hyvälaatuiselta vaikuttaa myös.
Loistava
from Anonymous on 09/10/2014
Nuoren ikäni kärsinyt selkäongelmista mutta selätin on tuonut helpotuksen elämääni. En käytä sitä kuin vartin kerrallaan jenkkakahvojen kanssa noin kolme/neljä kertaa viikossa, mutta aamuiset selkäjumit ovat tipotiessään. Myöskään housut eivät purista enää vyötäröltä ;) Yllättävän raskasta ja hiki virtaa mutta nopeasti näkyvät tulokset antaa hyvän tsempin jatkaa. Tuttavapiirissäkin on innostuttu selättimestä kun ovat nähneet minun kauttani että se on oikeasti tehokas selkävaivoihin, ja jos samalla vyötärö hieman kapenee niin sen parempi!
Tulee käytettyä vähän huomaamatta vähän
from Anonymous on 04/10/2014
Laite jota tulee vähän käytettyä aina silloin tällöin hetken kerrallaan. Ei tuossa yli 5min kerralla jaksa, siis alkaa käydä tylsäksi. Toki TV voi auttaa.

Huonoa, vähän natisee...lieneekö yksilövika.
Laite on helppokäyttöinen ja tehokas säännöllisessä käytössä.
from Anonymous on 27/09/2014
Olen käyttänyt Selätintä nyt 3-4 viikkoa keskimäärin viitenä päivänä viikossa 5-10 minuutin ajan ja vyötäröltäni on kadonnut 4cm. Treeni tuntuu jo nyt vähän tylsältä, mutta hyvät tulokset kannustavat. Taustamusiikin avulla jumppaan saa vähän lisäiloa.
Helppo ja vaivaton käyttää.
from Anonymous on 19/09/2014
Nopeasti vaikutti istumatyöläisen kireisiin selkälihaksiin.
mahtava tuote olen hyvin tyytyväinen
from Anonymous on 06/08/2014
päivittäin olen käyttänyt ja käytän joka päivä edespäinkin
selkä vetreytyy tällä laitteella
Tuntuu olevan varsin toimiva
from Anonymous on 01/08/2014
Kokemukseni on vielä "varsin uusi", mutta vaikuttaa ainakin minulle sinne mihin sen kuvittelinkin vaikuttavan
helppous
from Anonymous on 30/07/2014
Pitemmänpäälle paranee.
Se vähän minkä olen lastenlapsilta ehtinyt.
from Anonymous on 17/07/2014
Hyvä
Erittäin hyödyllinen, aivan mainio
from Anonymous on 07/07/2014
Selän ja niskan liikkuvuus on parantunut huomattavasti. Veivaamme sillä telkkaria katsoessa ja kunto on kohentunut. Pöydän alta tönäisemme sen aina esiin, kun tulemme telkkarin ääreen :). Siihen jää niin koukkuun, että aloitan aamunkin veivaamalla siinä jo ennen aamiaista. Se on kiinteyttänyt ja hoikistanut, ja notkeuttaa paljon. Tietokoneen ääressä työtä tekevänä paikat olivat ihan jumissa, mutta selättimen käytöllä kroppani liikkuvuus on lisääntynyt ihanasti. Suurkiitokset, mahtava keksintö :)
yllättävän toimiva vekotin
from Anonymous on 01/07/2014
Aluks ku kuulin selättimestä ni pidin jotensaki sitä huuhaa juttuna, mut kuulin kavereilta et motivoi käyttämään sitä miltei päivittäin ku on niin helppo ja mukava laite. Oliha se pakko tilata (yllytyshullu ) ku on ja todeta ihan ite et laitteella on mukava ihan oikeesti tehä liikkeitä. Yllätys oli se et sil iha oikeesti tää juttu vaa toimii....
Erinomainen tuote, helppo ottaa käyttöön ja säilyttää. Olen huomannut positiivista vaikutusta esim. Tukirangan liikkuvuuteen jo heti alkumetreillä.
from Anonymous on 19/06/2014
tosi hyvä, selkäkipu lähti
from Anonymous on 30/05/2014
Oli pitkään kummallinen selkäkipu, joka lähti kun jaksan tehdä vaikka vain vähän aikaa aamulla ja illalla.
mahtava
from Anonymous on 24/05/2014
tosi hyvä harjoittaa ihah kaikkia lihaksia, kiinteyttää varataloa ja allit saa kyytiä
Kiva ja näppärä. Hyvä hankinta!
from Anonymous on 17/05/2014
Kokonsa puolesta voi pitää koajan esillä ja näinollen helppo käyttää ja tulee myös käytettyä.
Minulla on 4vk:ssa selvästi vatsa madaltunut ja kiinteytynyt ja jenkkakahvat pienentyneet. Paino ei ole pudonnut, vyötäröstä pari senttie hävinnyt. Hyvä hankinta!
Erittäin hyvä
from Anonymous on 13/05/2014
On todella ollu hyvä, ei ollu kyllä mikään tyhmä ostos, ei ole jääny kaapin pohjalle.On auttanu paljon mun känkkäränkkä selkään.Olen saanut kavereitanikin ostaan.
Yllätyin positiivisesti ...huippu .
from Anonymous on 13/05/2014
Monipuoliset liikkeet 19(tosin ihan kaikkea ei vielä pysty ,siis niitä missä ollaan selällään ja jalat pyörittää alustaa ) Kun oon lyhyt :)
Ihan kiva ja hyödyllinen
from Anonymous on 11/05/2014
Alkuun tein paljonkin,mutta jäänyt vähemmälle. Parannan tapani!