Betyg

Kundernas betyg på Selätin® blå

Selätin® blå

Ryggen i skick och vikten under kontroll!

Selätin® är ett motionsredskap för att öva rotationsrörelse stående, sittande, genom att ta stöd från en vägg och genom manga andra sätt. När du stöder och “låser” övre kroppen mot en vägg eller annan möbel kommer du att överraskas av rörelsens effekt då du roterar nedre kroppen. Genom att lugnt och utan att använda muskelstyrka, får du till en ordentlig tänjning. Du kommer att kunna tänja längre och då är träningen för ryggen mer behaglig och säkrare. Endast en avslappnad muskel går att tänja – med hjälp av Selätin® går det lättare. Rörande bra Selätin® hemmaträning!

 

Selätin® 40 cm blå

Max 110 kg

Kullager av stål med 32 kulor

Garanti 1 år

I lager
kan levereras inom 3-5 dagar


Har du redan erfarenhet av denna produkt?

Vi är intresserade av vad du tycker! Tala om dina erfarenheter för andra kunder och sätt betyg på produkten.
Namn
Offentligt synlig
 
E-post *
Är inte publicerad

Poäng *
Tilldela poäng.
 
Vilket betyg ger du denna produkt? *
 
Dina erfarenheter av denna produkt
 
Hur detaljerat är ditt betyg?

Viktig information
Din utvärdering publiceras bara här, och hjälper oss att höja kvaliteten på de artiklar vi säljer.
Du får inte använda utvärderingsfunktionen för att publicera texter som är kommersiella, politiska, pornografiska, obscena, kriminella, ärekränkande eller olagliga på något annat sätt. Det är i lag förbjudet att kopiera åsikter som redan har publicerats någon annanstans. Vi förbehåller oss rätten att inte publicera utvärderingar. Du har rätt att ta del av och korrigera de uppgifter vi har samlat om dig och kan invända mot att de behandlas. Vänligen notera vår information nedan Integritetspolicy.
* Obligatoriska fält
Antal betyg: 38
Medelbetyg: 4,5
hyvä, helppo, tehokas (koti)treenauslaite
från Tiina Hookana på 2019-09-17
Tuotteena selätin on erinomainen minulle MS-tautiselle, koska saan samalla treenauksella harjoitettua tasapainoa, keskivartalon eri lihaksia sekä myös jalkavoimia. Kaiken kukkuraksi ampiaisvyötäröni pysyy kurissa. Olen jäänyt tuotteeseen ihan koukkuun.

MOITTEENA on kuitenkin sanottava, että nyt tilaamani on jo kolmas. Selätin ei nimittäin pysy kauan aikaa liukkaasti liikuvana. Se muuttuu tahmeaksi ja lopulta sitä on mahdoton käyttää. Kerran se on jo avattu ja puhdistettu, ja myös rasvattu, mutta senkään jälkeen se ei enää kauan toimi.

Ensimmäinen selättimeni oli marketista ostettu. Olin hyvin pettynyt, kun "aito" teidän selätin ei ole sen kummempi! Voisitteko tehdä asialle jotain?
Erinomainen väline
från Micce på 2019-08-22
Meidän perheessämme Selättimiä on ollut vuosien varrella n. 20 kpl. tai enemmän. Tällä hetkellä on käytössä 3 kpl. joista kaksi 40 cm. ja yksi isompi.
Meillä oli aikoinaan molemmilla selkäongelmia ja Fyssari suositteli kokeilemaan Selätintä. Selkävaivat hävisivät eikä ole juurikaan sen jälkeen vaivanneet. Aika vaivattomasti hoidettu. Toki pitää muistaa, että kaikkiin selkävaivoihin Selätin ei välttämättä tepsi, kannattaa aina konsultoida ammattilaisia jos on epävarma.
Hyvä, helppo ja tehokas. Voi pitää esillä ja hypätä helposti "kyytille" päivittäin ja aamuin-illoin!
från Anonym på 2017-03-05
Mukava hypätä selättimen kyytille milloinka vain. Pidän aina tupakeittiön välimaastossa ja n.3-10 min kerralla selättelen välillä myös pienten käsipainojen kanssa (välillä isompienkin), joka onkin erittäin tehokas. Allit ja jenkkakahvatkin saa kyytiä, myös selkä pysynyt kunnossa ja reisissäkin tuntuu, sekä vatsan seutu pienentynyt! Oli hyvä ostos! En kadu tilausta! Suosittelen käyttämään jos on unohtunut johonkin tai hankkimaan jos ei vielä ole hankittu!
Toimiva tuote
från Anonym på 2016-08-12
Alaselän jäykkyys vähentynyt, helppo treeni
Erittäin hyvä
från Anonym på 2016-06-08
On paha issias ja selättimen oston jälkeen ja käyttämällä sitä on issias hellittänyt ! Käytän joka päivä n. 3 - 5 min. Suosittelen selättimen käyttöä kaikille !
hieno keksintö, venytykset osuu kohilleen!!!!
från Anonym på 2015-10-04
Selkävaivaiselle oiva apu :)
monipuolinen
från Anonym på 2015-10-02
Hyvältä tuntuu monipuolinen
OK. tuote.
från Anonym på 2015-09-30
Olen käyttänyt, mutta jos iskiashermot ovat kipeät niin silloin ei tunnu treenaminen kovin hyvältä; on tehtävä silloin venytyksiä muullatavoin. Silti aion jatkaa vahvistaakseni selkälihaksia, on helppo käyttää kun se on päivittäin silmienedessä, niin tulee käytettyä useammin!
Olin vähän pettynyt, luulin että sininen on raskaampi, ostin vävylle vuosi sitten ja se oli aivan erilainen, sitä sai kunnolla työstää mutta tämä oli taas samanlainen kuin tuo aniliininpunainen.
från Anonym på 2015-09-30
Toimii :)
från Anonym på 2015-09-30
Loistava
från Anonym på 2015-09-30
Alaselän kivut vähentyneet. Teen aamuin illoin ka kun on telkkarin edessä voi samalla katsoa sitä. Hyvä ostos.
On tehokas
från Anonym på 2015-09-29
Tulee käytettyä, kun on lattialla aina valmiina eikä vie paljon tilaa.
TOIMII!!!!
från Anonym på 2015-09-29
Sain toisen lapseni n vuosi sitten ja tulee istuttua paljon lattialla ja alaselkä oli tosi kipeä. Pienen lapsen Äitinä osaa arvostaa terveyttä ja hyvää oloa jota Selätin minulle on tuonut. Lähes kaikki kivut ovat poissa ja minun ei tarvitse enää varoa lattialta ylösnousemista enää niin paljoa kuin aiemmin. Olen käyttänyt Selätintä lähes päivittäin 15 minuuttia reilun kuukauden. En antaisi Selätintä pois enää mistään hinnasta!!! =)
Erinomainen
från Anonym på 2015-09-29
Olen harrastanut zumbaa ja jumppaa missä tulee paljon kiertoliikkeitä tunnin aikana. En pystynyt jatkamaan harrastusta, koska selkä tuli kipeäksi tunnin jälkeen. Epäilin pitkään mahtaako Selätin sopia minulle juuri kiertoliikkeiden vuoksi, mutta nähtyäni erikoistarjouksen Facebookissa tartuin heti toimeen ja tilasin oman Selättimen. Aloitin varovasti muutaman minuutin venyttelyillä ja rauhallisilla kierroilla ja kuuntelin selän vointia viikon ajan. Uskalsin lisätä 'selätysaikaa' ja 'selättää' pidempään ja olen huomannut liikkuvuuden ja voimieni kasvavan! Yllätyin iloisesti, että selkäni kestää Selättimellä selättämistä! Nyt olen kolme viikkoa aamuin illoin selättänyt 10-15 minuuttia ja tehnyt useita eri liikeittä! Selättämisestä on tullut uusi aamu ja iltatoimi, ellei elämän tapani! Kiitos Selätin!
Erinomainen myös liikuntavammaiselle
från Anonym på 2015-09-27
Ostin Selättimen.Olen todennut sen huippu hyväksi tuotteeksi. Olen liikuntavammainen, mutta pystyn tekemään Selättimellä tehokkaita kiertoliikkeitä tukea vasten. Nostaa nopeasti hien pintaan ja mikä parasta laukaisee alaraajojen spastisuutta.Jalkojen lisäksi hartia, niska ja alaselkä kiittää.
Tehokas
från Anonym på 2015-05-29
Pitää selän kunnossa
Upea apu kipuihin.
från Anonym på 2015-04-21
Olen vasta selättimen käytön alkutaipaleella, mutta jo tunnen sen auttavan selkäongelmissani. Hienoa!
Kätevä
från Anonym på 2015-02-24
Pieni kätevä ja hyödyllinen laite. Erityisesti kun on jäykkä selkä niin herättää selän kun muistaa tehdä päivittäin, itse teen aamuin illoin.
Hauska ja helppo
från Anonym på 2015-02-23
Mukava treenata emmerdaleta katsellessa, huomaamatta tulee 20 min täyteen. Alussa tuli selkä vähän kipeäksi mutta kipu hävisi ajan myötä! Toimii!!!
Mainio vempain!
från Anonym på 2015-02-12
Itselläni on ongelmia selän kanssa (skoljoosi). Selätin on auttanut ongelmaan. Sen päälle nousemista eri tarvitse pelätä. Siinä on suora pohja, joten laite ei keiku. se ei siinä mielessä ole tasapainoilulaite, kuten jotkut pelkäävät. Voit itse säädellä liikkeen voimakkuutta ja tehostaa vaikutusta käsipainoilla.
Vaikuttaa oikein toimivalta
från Anonym på 2014-12-17
En ole vielä mitään sen kummempaa treeniä sillä tehnyt, mutta joka päivä jonkun verran: availen lähinnä selkää ja aamulla sillä saa myös veren kiertämään. Selätin on meillä keskellä olohuonetta, joten siinä pyörähtelee useampikin henkilö minun lisäkseni. Hyvälaatuiselta vaikuttaa myös.
Loistava
från Anonym på 2014-10-09
Nuoren ikäni kärsinyt selkäongelmista mutta selätin on tuonut helpotuksen elämääni. En käytä sitä kuin vartin kerrallaan jenkkakahvojen kanssa noin kolme/neljä kertaa viikossa, mutta aamuiset selkäjumit ovat tipotiessään. Myöskään housut eivät purista enää vyötäröltä ;) Yllättävän raskasta ja hiki virtaa mutta nopeasti näkyvät tulokset antaa hyvän tsempin jatkaa. Tuttavapiirissäkin on innostuttu selättimestä kun ovat nähneet minun kauttani että se on oikeasti tehokas selkävaivoihin, ja jos samalla vyötärö hieman kapenee niin sen parempi!
Tulee käytettyä vähän huomaamatta vähän
från Anonym på 2014-10-04
Laite jota tulee vähän käytettyä aina silloin tällöin hetken kerrallaan. Ei tuossa yli 5min kerralla jaksa, siis alkaa käydä tylsäksi. Toki TV voi auttaa.

Huonoa, vähän natisee...lieneekö yksilövika.
Laite on helppokäyttöinen ja tehokas säännöllisessä käytössä.
från Anonym på 2014-09-27
Olen käyttänyt Selätintä nyt 3-4 viikkoa keskimäärin viitenä päivänä viikossa 5-10 minuutin ajan ja vyötäröltäni on kadonnut 4cm. Treeni tuntuu jo nyt vähän tylsältä, mutta hyvät tulokset kannustavat. Taustamusiikin avulla jumppaan saa vähän lisäiloa.
Helppo ja vaivaton käyttää.
från Anonym på 2014-09-19
Nopeasti vaikutti istumatyöläisen kireisiin selkälihaksiin.
mahtava tuote olen hyvin tyytyväinen
från Anonym på 2014-08-06
päivittäin olen käyttänyt ja käytän joka päivä edespäinkin
selkä vetreytyy tällä laitteella
Tuntuu olevan varsin toimiva
från Anonym på 2014-08-01
Kokemukseni on vielä "varsin uusi", mutta vaikuttaa ainakin minulle sinne mihin sen kuvittelinkin vaikuttavan
helppous
från Anonym på 2014-07-30
Pitemmänpäälle paranee.
Se vähän minkä olen lastenlapsilta ehtinyt.
från Anonym på 2014-07-17
Hyvä
Erittäin hyödyllinen, aivan mainio
från Anonym på 2014-07-07
Selän ja niskan liikkuvuus on parantunut huomattavasti. Veivaamme sillä telkkaria katsoessa ja kunto on kohentunut. Pöydän alta tönäisemme sen aina esiin, kun tulemme telkkarin ääreen :). Siihen jää niin koukkuun, että aloitan aamunkin veivaamalla siinä jo ennen aamiaista. Se on kiinteyttänyt ja hoikistanut, ja notkeuttaa paljon. Tietokoneen ääressä työtä tekevänä paikat olivat ihan jumissa, mutta selättimen käytöllä kroppani liikkuvuus on lisääntynyt ihanasti. Suurkiitokset, mahtava keksintö :)
yllättävän toimiva vekotin
från Anonym på 2014-07-01
Aluks ku kuulin selättimestä ni pidin jotensaki sitä huuhaa juttuna, mut kuulin kavereilta et motivoi käyttämään sitä miltei päivittäin ku on niin helppo ja mukava laite. Oliha se pakko tilata (yllytyshullu ) ku on ja todeta ihan ite et laitteella on mukava ihan oikeesti tehä liikkeitä. Yllätys oli se et sil iha oikeesti tää juttu vaa toimii....
Erinomainen tuote, helppo ottaa käyttöön ja säilyttää. Olen huomannut positiivista vaikutusta esim. Tukirangan liikkuvuuteen jo heti alkumetreillä.
från Anonym på 2014-06-19
tosi hyvä, selkäkipu lähti
från Anonym på 2014-05-30
Oli pitkään kummallinen selkäkipu, joka lähti kun jaksan tehdä vaikka vain vähän aikaa aamulla ja illalla.
mahtava
från Anonym på 2014-05-24
tosi hyvä harjoittaa ihah kaikkia lihaksia, kiinteyttää varataloa ja allit saa kyytiä
Kiva ja näppärä. Hyvä hankinta!
från Anonym på 2014-05-17
Kokonsa puolesta voi pitää koajan esillä ja näinollen helppo käyttää ja tulee myös käytettyä.
Minulla on 4vk:ssa selvästi vatsa madaltunut ja kiinteytynyt ja jenkkakahvat pienentyneet. Paino ei ole pudonnut, vyötäröstä pari senttie hävinnyt. Hyvä hankinta!
Erittäin hyvä
från Anonym på 2014-05-13
On todella ollu hyvä, ei ollu kyllä mikään tyhmä ostos, ei ole jääny kaapin pohjalle.On auttanu paljon mun känkkäränkkä selkään.Olen saanut kavereitanikin ostaan.
Yllätyin positiivisesti ...huippu .
från Anonym på 2014-05-13
Monipuoliset liikkeet 19(tosin ihan kaikkea ei vielä pysty ,siis niitä missä ollaan selällään ja jalat pyörittää alustaa ) Kun oon lyhyt :)
Ihan kiva ja hyödyllinen
från Anonym på 2014-05-11
Alkuun tein paljonkin,mutta jäänyt vähemmälle. Parannan tapani!